Varmt, men lite blåsigt…. Så det blev en promenad utan bad idag. Walkstreak dag 655. Tio grader varmt…. Men Ernst är väldigt nöjd med sina nya reflexvantar 🙂

Att föreläsa är Så Kul! Idag var det ett gäng som vill lyssna på min föreläsning – Min lilla kropp och jag. Jätteroligt! https://physiochraft.se/forelasningar/

Dagens #enkeltattträna med mina åtta kilos hantlar…. Kämpa Kämpa! Du väljer så tung vikt som du vill. Men våga utmana!

Bröstpress och gäddhäng med vikter.

https://foreverliving.com/swe/sv-se/home

Nu har den nya webshopen öppnat på Forever. Du som inte bor nära eller där vi passerar kan handla av mig och få produkterna hem till dig direkt. Men om du vill handla av mig och hämta på Erikslund eller med leverans enligt överenskommelse. Så kommer det att fungera minst lika bra som tidigare. Ring eller skicka mail så löser vi produkthanteringen tillsammans. Har du aldrig köpt produkter av mig så hör av dig så berättar jag mer! Eller blev du sugen på en föreläsning? Hör av dig så hittar vi på något 🙂

e-post: carina@physiochraft.se tele: 070 6267203