Vi startade upp dagen med frukost i gamla rummet på Värdshuset Engelbrekt. Här har vi utsikt mot start-och målområdet. Många skidåkare som lägger ut sina skidor för att vara i position för starten. Lyx att sitta och äta frukost och titta ut på det som händer.

Här delar vi på oss. Ann-Sofie går till motionsfållan och Ernst och jag går till tävlingsledet. Barnet i vagnen undrar vad pappa gör…. Han fotograferar oss. 🙂 Nu med facit så vet vi att Ann-Sofie får ge sig på skidåkning för Klassikern en gång till. De där reptiderna är inte alltid till ens fördel. Men de finns där av en anledning.

Full aktivitet inför starten.

Lycka till idag Älskling. Kanske vi ses i spåret?!

Jodå! Vi ser varandra mycket på det första varvet. Man kör två gånger 30 km.

Nu ska vi ut på andra varvet. Första varvet gick 13 minuter fortare idag än i går när vi bara…. körde ett varv på 30 km. Ingen nysnö och bättre skidor idag. 🙂

Ernst kroknade på andra varvet så nu kör jag själv. Här är jag nästan hela vägen upp på Håberg. En rejäl stigning.

Vi är i Mål! Jag först…. 🙂 Å vi är i mål med vår vecka i Engelbrektsspåret. Vi började förra helgen med 10 km på lördagen och 45 km på söndagen. Den här helgen började med 10 km i fredags, 30 km i går och 60 km idag. Idag kändes det för min del som att Vasaloppsformen är på väg. Kul! För Ernst blev det idag den 20de målgången i Engelbrektsspåret. Så han fick en Guldmedalj och får köra med Guldveteranväst nästa år! Grattis! https://www.engelbrektsloppet.se/veteraner

Här har vi Kristina Schultz som idag gjort sin tredje del av sin 30de Klassiker. Hon kommer att bli klar på Vättern Rundan. Jag påbörjade min 30de idag och kommer att bli klar på Lidingö. Om…Om allt går enligt plan 🙂 https://resultat.ensvenskklassiker.se/certificate