Walkstreak dag 407 i Norberg. Vi kollar skidspåren inför dagens lopp. Åk en mil, vinn en bil.

Nummerlappspåse och solglasögon från huvudsponsorn Volkswagen.

Precis innan start när vi ska ta på oss skidorna så säjer Ernst – Har du rätt stavar? Jag säjer kaxigt att så klart har jag det… Det står ju CH. Då säjer Ernst att han har två högerstavar och en är min. Jag är fortfarande kaxig med mina stavar…. Han går tillbaka till bilen vid hotellet. Typ 150 meter. Jag står kvar och väntar med mina stavar. Efter ett tag tänker jag…. Vad sa han egentligen…. Två höger stavar. Men vad har då jag…. Jo då har jag två vänster…. Jag provar om det funkar och tänker det är ju bara en mil….. Så när Ernst kommer tillbaka så säjer jag inte något…. Vi drar iväg 🙂

En härlig dag med solsken och snabba spår. Lite miss i min vallning. Men bra stakning! Trots två vänster stavar 🙂

Ernst väntade in mig vid vändpunkten. Några sekunder….

I mål med mina två vänster stavar 🙂

Nej…. Vi vann inte bilen. Det gjorde Valter 11 år. Hans mamma och pappa blev glada 🙂 (Fotograf Gunnar Meller) https://www.facebook.com/gunnar.meller

Härliga favoritspeakern Jessica Falkman fick inte bara lotta ut en bil. Hon fick även ta emot både oss och sin man Oscar i målet.

Extra kul i målet var också att Karin här i mitten på bilden kom i mål och var lycklig för sitt pers. Ny på skidor och körde 10 km för andra gången! Grattis! Hon är en del av ägarfamiljen på härliga Värdshuset Engelbrekt. Vårt stammisställe i Norberg. https://engelbrekt.se/

En Härlig dag! I morgon är det Engelbrektsloppet 45 km. Då får vi jobba lite mer 🙂 https://www.engelbrektsloppet.se/engelbrektsloppet-45