Dagens morgonpromenad behövdes efter en natt med mycket grubblerier. Vårt bygglov blir en svår nöt att knäcka. Walkstreak dag 294.

Ett annat bra sätt att vända negativa tankar är att träna. Morgonpass med Body Balance.

Så nöjd med mina knän! Att kunna komma ner i knäna på det här sättet är Fantastiskt!

Här har vi ytterligare en positiv boost för oss 🙂 Att få ha en lånehund är så kul och mysigt. Tack Lilla My och matte Stina för att ni kommer till oss. 🙂

Idag blev det inte någon ny film med #Enkeltattträna. Så här bjuder jag på en film som är sju år gammal. – Tabata som växlar mellan två stående pulshöjare, armböj och fyrfota rumplyft. Härligt pass som du kan göra precis var som helst! #chrafttaget #serviceochunderhåll #hotellerikslund #carinahammarstrand #enkeltattträna

Minst lika bra som en ny film. Så även om jag inte laddar upp en ny film så har du mer än 2300 filmer att välja på. Bara kolla in på min Youtube kanal. https://www.youtube.com/@carinahammarstrand/videos