En regnig morgon gjorde att jag tog dagens Walkstreak på gåbandet. Inte det som artrosknäna gillar bäst…. Men det var himla kul att gå med tempo. 6,8 km /tim. Härligt att sträcka ut på ett sätt som benen inte klarar ute på stigar och vägar.

Jag klev över från gåbandet till gymcykeln och körde ett bra intervallpass. Härligt att svettas!

Idag bjuder #enkeltattträna på benstyrka med hjälp av en trasa. Använd gärna ett balansstöd.

Jobba med benen utifrån förmåga.

Någon börjar tugga i sig solen just nu…Partiell solförmörkelse, maximum ca: kl 12.12, ca: 37% förmörkad från Bromöllas horisont… Här kl 12.25, 13 min efter maximum…Text och foto Hannu Lilja. En av mina vänner i Kalla fötter gänget i Bromölla. Själv missade jag solförmörkelsen helt …..

I kväll började en kurs med Ronny om Kosttillskott och optimala näringsnivåer. Skulle du också vilja lära dig mer? Skicka ett mail till carina@physiochraft.se

En gröda kan aldrig innehålla mer näring än jorden den odlas ihttps://www.facebook.com/watch/?v=10154629008545945