Morgonpromenad! Lika Fantastiskt varje dag! Walkstreak dag 656 vid Västersjön.

Dagens träningsfilm – #enkeltattträna Enbensträning. Viktigt att jobba med benen var för sig.

Jobba med knäböj efter egen förmåga. Ett litet böj är bättre än inget! Om du är stark så lyft upp det icke belastade benet i luften och kör knäböj. Kämpa Kämpa!

Ibland är jag mer otänkt än vanligt…. Jag hade en tid på morgonen för provtagning inför operationen. Tyckte att jag hade en ocean av tid…. Tills jag kommer på att remissen ligger på jobbet…. och jag är hemma. Läkarstationen ligger mittemellan…. Så det blev plötsligt lite mer bråttom. Men! Allt gick bra 🙂

När jag hade varit på vårdcentralen och lämnat lite blod så var det inplanerat ett träningspass i gymmet. Intervallcykling i 30 minuter. Ett slitsamt med fantastiskt bra pass! På cykeln bredvid satt en tränande som var väldigt, väldigt pratsjuk. Men till sist när jag bara flåsade utan att svara sammanhängande så blev det slut på konversationen…. Bra pass fick jag iallafall! Mer än halva tiden = 18 minuter av 30 i jobbig pulszon! Gillar!

Idag har Ernst varit hemma och fixat. Fyllt grus i några hålor i våran gata var en sak på listan. Mest handlade det annars om att försöka få undan det sista av våra Björkar.

Stubbarna kämpar emot!

Förutom provtagningen hade jag en del tandsten att ta bort idag. Bästa tandläkarna! Mer idag? Ja, som vanligt en hel del patienter och kunder i lokalerna. Träning, akupunktur, träningsprogram med hemövningar och träningsprogram för gym. Artrosskola och rådgivning. Ja! En bra dag idag också!

Storsäljaren i shoppen är just nu Forever Heatlotion. Den kommer att försvinna ur sortimentet den 17de december. Så det säljs en hel del tuber nu! https://460000578111.fbo.foreverliving.com/swe/sv-se/home

Minus två grader i kväll! Kan bli en fin morgon i morgon!