Morgonpigg och Nyfiken 🙂 Walkstreak dag 654. Nu börjar de tidiga mornarna att vara ganska mörka. Dags att ladda pannlampan 🙂

Vilken morgon! När man pratar om att bo. Då säjer jag alltid – läget, läget och läget! Att få bo så att det finns möjlighet till skog och vatten är helt Fantastiskt! Så Tacksam!

Jag kan tänka ganska ofta på alla åren som jag badade själv och skickade bilder till Ernst i Linköping. Så många bilder som jag har skickat sittande på bänken bakom oss. Å nu får vi dela de här mornarna Live! Tacksam!

Men även en fin morgon har ett slut. Hur vacker den än är så rullar klockan. Det är måndag och vi har en tid att passa.

Ännu en Tacksamhetstanke. Vi åker till jobbet tillsammans! Jag slipper hålla på med bokföring och andra administrativa företagsgrejer….. Det har aldrig varit min grej… Så det är tur att Ernst nu tar hand om detta 🙂

Måndag betyder Live med Carina och Ronny. Här är länken till dagens sändning. Vi snackar sömn. https://www.facebook.com/physiochraft/videos/522806039664958

En tom vattenflaska kan göra skillnad ibland. Idag är flaskan mitt träningsredskap.

#enkeltattträna Mage och rygg med hjälp av en tom vattenflaska.

Måndag betyder Måndagsstyrka. Idag kör vi cirkelträning, både styrka och kondition i gymmet. Peter, Ernst och jag kämpar på! Efter gymmet körde vi Body Balance och jag glömde fotografera… Men kvällens summering och notering i Tacksamhetsboken blir – En bra dag!