Vi körde österut tidigt i morse. När ljuset började komma så låg det trollska dimmor över fälten.

Dagens första mål var en träff med badgänget Kalla fötter i Ivösjön. Eftersom det är träff kl 07.30 så fick vi köra hemifrån tidigt… 12 mil tar ju en liten stund. Men det är det värt!

Man brukar ju inte prata om ålder. Men när det är någon som inspirerar så kan man ju få hinta lite iallafall. Inger är 27 år äldre än mig. Jag hoppas att jag fortfarande badar kalla bad när jag är där!

Efter badet med Kalla fötter värmer vi upp igen…. med dagens Walkstreak – dag 651 🙂

Vi tog elbilen till Bromölla. Förra gången jag var här så hittade jag nya stolpar som står bra till för våra besök. Så jag beställde ett kort från företaget som ansvarar för stolparna. Vi pluggade in och….. Fel kort säjer stolpen…. Okej… Då får vi ringa kundtjänst. Å ser man på! En fantastiskt trevlig tjej säjer att det är problem med stolpen. Men! Hon kan starta åt oss. Så pling, så gick laddningen igång! Visst är det Härligt när det fungerar fast det inte fungerar 🙂

Dags för dagens huvudmål. Besök hos föräldrarna. Fint väder, så det blev promenad och besök utomhus. Härligt!

Vackert väder och bråkiga knän. Då får det bli en cykeltur.

En helt magisk tur runt Västersjön.

Efter cyklingen körde jag en film #enkeltattträna på bryggan

#Bålstabilitet med Bergsklättrare, omvända armböj och planka.

När jag håller på med träningen på bryggan så bara känner jag…. Känner att jag måste bada! Så av med kläderna och ner i vattnet. Så Underbart skönt! På med kläderna igen och cykla den sista lilla biten hem. Vilken Underbar dag!