När Malin och jag började våra promenader 1 januari 2021 så trodde jag inte riktigt på mina knän och att gå. Jag hade egentligen slutat gå för flera år sedan. Förutom sista helgen i september på Lidingö….. Men känslan av att få komma ut på morgonen och sätta fart på kroppen gav en sån härlig återkoppling till när jag sprang på morgonen nästan varje dag tidigare. Jag till och med plockade fram lite gamla löparträningskläder…. Visst, oftast har vår promenad bara varit 1,6 km… Men för mig så var det en supervinst! Inte skönt för benen. Men otroligt härligt för övriga kroppen. OCH! Inte ett dugg sämre för benen och knäna. Jag skulle nog vilja säja – Precis tvärt om. Jag vågar gå mer nu än vad jag gjorde innan walkstreaken drog igång. Något som också är kul med detta är att Ernst också upplever en förändring i sin kropp. Hans rygg mår mycket bättre! Så vinsten är enorm av våra promenader! Tack till Lotta som körde Runnstreak och inspirerade mig och tack till RaceOne app som drog igång Walkstreak så att jag tog chansen! https://www.raceone.com/sv-se I morgon går Malin och jag dag 650!!!

Lyxmorgon! #Enkeltattträna på bryggan!

Idag kan du få träning för rumpan och magen om du klickar igång filmen och gör passet…. Det är träningen du gör som gör skillnad 🙂

Det kom ett litet regn i slutet på vårt träningspass på bryggan. Så vi klev in under stora Boken för att klä av oss inför morgondoppet. Man vill ju inte bli blöt….. 🙂

Fortfarande 12 grader i vattnet. Inte så att vi simmar någon längre runda 🙂 Men känslan i kroppen är Underbar!

Vardagslyx!

Slut på morgonen på bryggan. Jobb som ska göras.

Nytt webinarium med Forever idag. Ny webshop som ska lanseras nästa vecka. Spännande! Men några dagar till finns den gamla shopen kvar 🙂 https://physiochraft.myforever.se/store