När jag vaknade och tittade ut på himlen och busken utanför så blev det fart på kroppen. Upp och tittade mot sjön. Jo då! Det såg ut som en Magisk morgon. Ingen tid att förlora! Nu måste vi ut!

Först promenad vid sjön. Dagens Walkstreak är dag 640!

Vilken morgon! Sällskap av mycket fågel och Älvor som dansar.

För mig kan inte en dag starta bättre än så här!

Det mest Fantastiska är att vi kan uppleva allt tillsammans!

Men tyvärr kan vi inte njuta på bryggan hela dagen…. Det finns jobb att göra. Så vi drar mot Erikslund. Dimmorna / Älvorna följer oss 🙂 Vackert!

Idag gör Ronny och Jag Livesändning nr 105.

I avsnitt 105 tar vi upp ett ämne som får alldeles för lite fokus: vår hållning. Med hjälp av rätt förebyggande aktiviteter kan vi ha en bra hållning livet ut och därmed mindre med smärtor och skador. Denna livesändning kör vi i våra forum på LinkedIn, Physiochrafts Fb sida samt vår medlemssida. Himla kul att vi nu kört varje vecka i mer än 2 år! https://www.facebook.com/physiochraft/videos/906265650342511

Kan vara en bild av 2 personer och text där det står ”Mandagsmorgon Med Carina & Ronny VARJE MĂNDAG KL. 08.30 mm EPS.105 Idag snackar vi om hallning och balans FB LIVE SOM GÖR SKILLNAD”

Häng med nästa måndag Live eller efteråt. Ligger på den här facebooksidan – Physiochraft – https://www.facebook.com/physiochraft

Dagens film med #enkeltattträna bjuder på baksida lår och rumpa plus mage. Bara skön träning 🙂 Använd gummiband om du vill för att förstärka träningen.

Nu är vi tillbaka i Body Balance rutin! Träning måndag kväll. Känns riktigt bra. Den här positionen har vi inte i detta passet. Den ingår i min egen uppvärmning innan passet drar igång. Jag är så lycklig för varje dag som jag kan stretcha lårets framsida så här. 🙂 Jag väntar fortfarande på tid för mina knän. Längtar efter nya knän även om jag är väl medveten om att det inte är en enkel resa. Men det är inte lätt att ha det som det är nu heller. Men vi kämpar på!