Hur är det med dina morgonrutiner? Vi har ju en huvudrutin som är med oss nästan alla dagar. Morgonpromenad – #Walkstreak minst 1,6 km. Idag är det dag 566. Vill du ha promenadpepp så häng med i vår facebookgrupp #Walkstreak – https://www.facebook.com/groups/353097566150833

En riktigt bra morgon innehåller dagens #enkeltattträna. Idag är det benstyrka! Viktigt!

Tänk på att träna varje sida var för sig ofta. Vi jobbar ofta med våra redan starka muskler. Så våga utmana dina svagheter!

Sista riktiga arbetsdagen innan semestern idag. Då får man ju vara snygg i håret….. Eller hur!

Grannen och Badvaktshunden kom och gjorde oss sällskap i morgonbadet. Härligt!

Idag har jag införsemesternstädat i lite administrationshögar. Då hittar jag ett oöppnat kuvert från journalservice på region Skåne. Ett usb med mina röntgenbilder från februari….. Texten nedan är från min facebookgrupp -Artros 24/7

https://www.facebook.com/groups/621866082150162

Idag är första dagen på sista semestern med originalknän. Så är det iallafall planerat 🙂 Igår gjorde jag en liten städning i administrationshögarna på jobbet och hittade då ett usb med senaste röntgenbilderna på mina knän. Röntgen gjordes i Hässleholm när jag var där på inför opbesök i februari. Detta låter säkert helt knäppt…. Men jag hade faktiskt inte tittat på bilderna. Kuvertet var inte ens öppnat….. Inte så vackra knän… Men när jag tänker så här – Efter att bilderna är tagna så har jag kört hela Vasaloppsveckan = 45,4 mil och hela Vätternruntveckan = 61.5 mil Jätte Nöjd med det! När jag sedan tänker på mina dåliga dagar när jag stöttar mig mot väggarna och är grinig…. Då känns det skönt att operationen inte är allt för långt borta 🙂 Ha de fint! 🙂 Carina #artros #carinasartros #enkeltattträna #physiochraft

Jag behöver en ny telefon och det är lite jobbigt tycker jag…. Så lika bra att starta semestern med att mecka telefon. Tyvärr fick vi inte den killen vi brukar ha på Telia, utan en totalt värdelös grabb utan kundkänsla…. Men när han vi brukar ha blev ledig så snodde jag honom… Så det blev bra ändå.

Sommarkväll med grannar. Nu är det semester!