Måndag morgon efter en Bröllopshelg. Vilka minnen! Vi kommer att känna Kärleksångorna länge! Men vad som än är så är det en #Walkstreak idag dag nummer 563. Walkstreaken ska helst hålla fram till operationen. Där måste jag nog ge mig…. Men idag trampar vi på som vanligt hemma i Ljungabolet. Roligt med våra promenader är att Ernst känner skillnad i sin rygg. Han har ett gammalt surt ryggskott som alltid ligger lite på lur. Men med våra morgonpromenader så fungerar hans rygg mycket bättre. 🙂

Idag blev det fullt program på morgonen med walk, #enkeltattträna och ett bad!

Skön rörlighet för hela ryggen i dagens träningsinspiration med #enkeltattträna. Om det är svårt att vara på golvet så är det helt okej att prova i sängen. Som vanligt! Viktigast att man gör!

Jodå! Bad blev det också. Men sen blev det bråttom! Har ju Live med Ronny på måndagarna!

Jag kom till jobbet i tid! Dagens ämne kan kännas lite tufft. Men ibland behöver vi tuffa snack och tankar för att komma vidare. https://youtu.be/hOYN4dv2fgk

Idag tog Ernst på sig chaufförskepsen och drog iväg. 🙂 Sista Porschedagen i Båstad.

Ernst körde vinnaren i Båstads tennisen till flyget – F Cerundolo var nog väldigt nöjd med sina dagar i Båstad.

Ett riktigt bra träningspass tillsammans med Peter fick avsluta dagen på jobbet. Fem stycken en minuts intervaller på trapp och Skierg och styrka i benmaskinerna – 15-10-5-10-15 intervaller. Känns att något har hänt….. Avslutar med lång skön stretch 🙂 En bra Måndagsträning!

Ernst gav Rebecka – #CougarXR7 Kärlek i kväll. Men han kunde inte städa bort allt Glitter! Lite minnen från Bröllopet får ligga kvar ett tag.

Annars avslutade vi vår måndag som väl folk gör mest…. Äter Kräftor och kokar buljong…..