Dagens #Walkstreak dag 562, tog vi i koloniområdet Ärtholmen där bröllopsfesten hölls i går kväll. Vägen ner till huset var ju lätt…. Men sen gick vi in i själva koloniområdet och där kunde man lätt virra in sig och komma vilse….

Brudparet bjöd på pannkaksbrunch och brudbuketten som har en egen liten historia fick vara med igen. Nu kommer historien om den inlåsta brudbuketten……

Brudbuketten bodde i mitt och Ernsts övernattningsrum. Ett rum som vi brukar bo i när vi besöker min systers familj i Malmö. I kylskåpet stod brudbuketten. Rummet har ett lås som låser sig utan nyckel. Alltså om nyckeln är inne på rummet och du går ut och slår igen dörren så är det låst…. Detta hände i går när Ernst och jag skulle köra iväg med brudparet till fotograferingen. Låst! På riktigt helt låst! Var kunde det finnas en extra nyckel? Ja… Ernst och jag for iväg med brudparet utan brudbukett för att fotografera i Casinoparken. Min svåger var på väg efter hammare för att slå in rutan till rummet när det dyker upp en granne i huset som hade lite koll. Så med hjälp av tre olika personer kom det fram en extranyckel och brudbuketten kunde förflyttas till brudparet och fotograferingen. En väldigt stressig situation som slutade med skratt och glädje!

Dags att packa bilen för att köra hemåt igen. Dagen efter…. Nej inte på den här drickan 🙂 Men detta är burkarna som åkte bakom bilen genom Malmö i går 🙂

Ni som känner oss väl vet att bilen – #cougarXR7 har en alldeles egen historia. Ståendes utan allt för mycket Kärlek under flera år. Men hon rullade till Malmö, rullade hela Bröllopsdagen och rullade hela vägen hem….. men precis på slutet när vi rullade in på gatan hemma så blev hon varm och började koka….. Helt otroligt!

Hem kom vi och iväg for vi…. Över åsen för att lämna Ernst i Båstad för lite tennisjobb.

Men turen över Hallandsåsen kördes med en modernare variant av bil…. Jag passar på att ladda på lite när jag handlar på Arons.

Vilken Helg! Tack Tea och Ante för att vi fick dela er Underbara dag! Å tack Rebecka – #CougarXR7 för att du rullade hela vägen!