Morgonpromenad till Tallen. Den här tallen har varit med i alla mina simningar sedan 1990 – 104 gånger innan dagens jobb. #Walkstreak dag 553

Klockan 10 öppnar tältet så att vi kan hämta våra startkuvert. Fem till mig och tre till Ernst.

Ett pass med töjningar inför dagens simningar!

Mina träningsfilmer #enkeltattträna hittar du på Youtube – https://www.youtube.com/channel/UC1Yu7UKde8k19xocrqWFjLQ

Idag blir det lite uppdelat med starterna. Det finns två starter idag. Öppen Älv 3000 meter och Halvsimmet 1500 meter. Båda har öppen start mellan 14.00 och 16.30. Jag ska simma båda och Ernst ska simma 1500 meter. Jag har velat en hel del med hur jag ska simma. 3000 först eller 1500 först. Det blev 3000 meter först. Så jag skickar iväg Ernst och Peter till 1500 och cyklar själv till 3000 meters starten.

I Vansbro träffar man massor med folk. Patrik har lika många Klassiker som jag. Vi hoppas på målgång för nummer 28 på Lidingöloppet.

Ja, i Vansbro träffas vi! Anita och hennes mamma Gun har jag/vi en lång Klassiker och Vansbrohistoria tillsammans med. När Vansbro hittade på Kortsimmet år 2000. Kortsimmet som just det året, 2000, hette Milleniumsimmet. Då blev det lite tight med tiden mellan Kortsimmet och Tjejsimmet. Då fick Gun och jag åka båt från målet till starten för att hinna starta i Tjejsimmet. Det var tidernas VIP som varade i några år! Nu får vi transportera oss själva och just i år får jag det lite körigt. Men det tar vi på söndag…. Kul att träffas idag! Nu ska Ernst hämta min cykel på 3000 meters starten och jag går till hotellet för att skifta för nästa start….

Då har Malin och jag tagit oss till starten för 1500 meter. Klockan är 16.00 och sista start är 16.30.

Inte så många fler på startplatsen….

Inte många fler än vi i vattnet 🙂 En riktigt fin och skön simning!

Tack Malin för ett kul lopp!

Dagens målgång innebär att jag är klar med min 16de Halvklassiker. 16 år som jag har gjort trippelklassiker. Jag har alltså varit så frisk och Glad att jag varje år i 16 år har kört minst tre lopp på varje Klassikerarrangemang. Gissa om jag är Stolt??!! Så himla Glad och Ödmjuk för att jag har kunnat få ha så här Roligt! Å Tack Ernst! Kärlek!

Diplom! Taaadaaa!!!