Frukostgäst 🙂

En fuktig morgonpromenad 🙂

Men inget stoppar en #walkstreak! Idag dag nummer 550!

Lite öde…. Men jag tror att jag är på rätt ställe 🙂

Inte så ofta jag är på såna här äventyr.

Men ibland passar det in i schemat. Jag skulle ju ändå till Helsingborg 🙂

Dagens stora överraskning! Jag hade bokat tid för TandSpa = Putsning. Men det blev röntgen, undersökning och vips en visdomstand mindre. Jodå, det blev puts också! Hur det blev så här? Jo, jag ska ju operera mina knän i höst och då ska man inte hålla på med tänder. Så ibland har man tur och kan får en överraskning på en vanlig tisdag 🙂

Vad gör Ernst idag? Jo han meckar.

Självklart är Ernst i Båstad i dag också 🙂 https://nordeaopen.se/

Dagens #enkeltattträna jobbar med sidfläsket 🙂

Snygg bild…… eller inte 🙂 Men jag redigerar inte. Är det liveinspelning så är det 🙂