Bilen fullpackad på väg norrut. Norrut mot en av årets Roligaste semestrar. Semester? Inte alla håller med om att det vi ska på är semester. Men så är det i vår värld. En Fantastisk semester! 🙂

Vissa saker är lite extra speciella i år. En speciell sak är så klart mina nya knän. De fyller 99 dagar just idag 🙂 De nya knäna gör att jag inte kommer att göra så som jag gjort i väldigt många år – Åka många lopp under Vasaloppsveckan. Min målsättning är att åka Vasaloppet 30 i morgon fredag och Öppet Spår 90 på måndag. Men vad det kommer att bli vet vi nästa söndag 🙂 En annan sak som kommer att prägla årets Vasaloppsvecka är #Vasanför Margit. Margit Nordin – den första kvinnan i Vasaloppsspåret. https://popularhistoria.se/vardagsliv/sport/kvinnlig-pionjar-i-fadrens-spar Det är i år 100 år sedan Margit körde Vasaloppet. Vi är många kvinnor och även män som kommer att hedra Margit på många olika sätt. https://vasanformargit.se/

En annan sak som kommer att styra upp vår Vasaloppsvecka är så klart SkidVM. Idag följde vi skidåkningen på plattan.

Vi passerar Vansbro och starten på Vansbrosimningen. Återkommer till sommaren 🙂

Nummerlappar uthämtade, maten på gång i köket. Ja, då är det skidorna som ska fixas. Sen är vi redo för 30 km i morgon. 🙂