Besök på filminspelningen 🙂

En fin morgon! Promenaden på morgonen är en av de saker som jag faktiskt kan tacka min artros för…. Eller hur jag nu ska säja. Avundsjuka på kompis Lotta som körde Runnstreak. Artrosen hade tvingat mig att sluta springa för flera år sen. Plötsligt dök det upp en Walkstreak i RaceOne appen där jag brukat köra olika lopp i Klassikern. Jag tänkte… Kanske jag kan gå 1,6 km varje dag. Å jo då Det lyckades. Kompis Malin och jag började 1/1 2021. Ernst, Calle och Cooper har hängt på av och till. Senaste året har Ernst varit väldigt flitig. Han känner att det gör skillnad för ryggen att komma ut på morgonen. Det blev en paus när jag opererade knäna. Men nu är vi igång igen. Walkstreak dag 62 på omstarten. Malin är på dag 782! Å knäna fyller 98 dagar idag!

Idag var promenaden planerad så att vi skulle vara klara vid sjön för att köra inspelning av dagens #enkeltattträna.

Plötsligt fick vi sällskap i filminspelningen. 🙂

Matte och Jack hängde med på knäböj! Tack för sällskapet!

Benböj både med dubbel- och singelben. Använd gärna ett balansstöd.

Mer roligt med #Enkeltattträna. Jag var inne i gymmet med en patient när jag ser att en tränande körde filmer från #Enkeltattträna. Hon körde Plankanutmaningen som var igång under januari. Kul för mig att se hur man använder mina filmer. 🙂 https://www.youtube.com/@carinahammarstrand/videos

Kul träning med Knäkompis Stina. Vi körde spinning och njöt av att vi kan! Svettigt och Härligt!