Finbesök i Rosas vik på morgonen.

Walkstreak dag 41 och mina nya knän är 77 dagar 🙂 . Ernst försöker locka fram solen. Inte helt lätt…. Men den kom fram ett litet tag idag.

Jag har slarvat med den specifika axelträningen under min knäperiod…. Det är inte bra eftersom det är Artros där också. Så nu måste jag skärpa till mig och köra mina Joint Academy övningar! Det känns alltid mycket bättre i axlarna när jag sköter mig!

Här är länken till Joint Academy om du har artros eller ont i nacke och rygg. Det är väldigt bra program tycker jag! https://partners.jointacademy.com/public/patient/se/sv/?t=eyJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJpYXQiOjE2MzQ2MzE1NDIsImp0aSI6IjBmM2UxMTcwLWQwMmQtNDJkMi1hZTZhLWI2ZGQwYzRhZWJjYSIsImFmZmlsaWF0ZV9uYW1lIjoiQ2FyaW5hIEhhbW1hcnN0cmFuZCJ9.peBS529qZixKE6MY3B50dODD-1-W8X5yuMiHeJcFSK4

Dagens #enkeltattträna.. Den här träningen har jag längtat efter! Det fungerade väldigt bra att träna med trasan. Du kan använda vad du vill att glida med. Men det är ju bra om golvet är lite glidvänligt 🙂

Idag har jag varit med på en dragning om PSVF vilket betyder Personcentrerade sammanhållna vårdförlopp. Visst låter det spännande! Tja… kanske inte spännande men Väldigt viktigt!

Sjukvården har under många år tappat bort människan i vården. Vården är ojämnlik och tyvärr inte alltid baserad på den senaste och bästa kunskapen. Nu har man från regeringen bestämt att alla regioner ska jobba på att bli bättre.

Många diagnoser som ska jobbas igenom. Det ska bli spännande att följa! Vi hoppas väl alla på det bästa 🙂

Ernst hade ett tungt uppdrag idag. Så härligt att han gör tummen upp!

Han fick bra återkoppling på ritningarna som han visade upp på bygglovshjälpen. Så nu jobbar vi vidare 🙂 Kul!

Hade Ernst inte varit nöjd med sitt besök på Bygglovshjälpen så hade han inte kört hit ….. 🙂 Jag är Nöjd med Allt! 🙂

Ja! Jättenöjd med hela dagen 🙂

I kväll fick vi en hälsning från vår kollega som är på äventyr. 🙂