Walkstreak dag 40 i dagsljus och med lite olika träningsstopp.

Bålstabilitet med hjälp av en gunga. In med knäna mot magen!

Parkbänksträning eller helt enkelt en pausträning var och när som helst!

Uppresningar, dips och sittande mage.

Inspektion av trädgårdens vårtecken. Vintergäcken från föräldrarnas trädgård är på väg upp. Massor med Snödroppar är också på väg upp. Mysigt med vårtecken även om vi drar norrut till vintern framöver.

Två dubbelknäopererade som cykeltränar bredvid varandra idag på gymmet. Fast Stig´s knän är lite äldre än mina. Men vi är helt överens om att träningen är viktig! Stig är en av mina inspiratörer för att operera båda knäna samtidigt.

Sista dagen i Januari och även sista dagen där det är fokus på bålstabilitet på #enkeltattträna. Från i morgon blir det mer variation igen. Välkommen att hänga med på min Youtube! https://www.youtube.com/@carinahammarstrand/videos