Visst blir man Glad när det är en ny vecka! Även om måndagsmorgonen är lite tidig på jobbet för min smak…. Det är ju Livesändning på måndagarna och den blir bäst på jobbet. Så då blir det tidig Walkstreak med pannlampa. Fast idag såg vi ändå ljuset komma i öster innan klockan var 7.30. Tidigt??? tänker ni säkert….. Ja, jag har bestämt att nu efter att jag fyllt 60 och fått nya fina knän, så är mornarna mina egna. För promenader, annan träning, cykla till jobbet och många bad 🙂 Dock inte något bad idag….

Även om det inte blev bad idag så besökte vi bryggan och sjön på vår Walkstreak. Idag är det dag 39 sedan vi startade om efter operationen. Knäna fyller 75 dagar idag 🙂 Fira!

Till jobbet och Live med Ronny. Idag pratar vi om medelåldern och hormoner. https://www.facebook.com/physiochraft/videos/1378391722976120

Så här ser det ut hemma hos Ronny i Spanien när vi pratar. Det är häftigt att han sitter i Spanien och jag i Skåne och snackar som om vi satt bredvid varandra. Ibland är det ändå coolt med teknikutvecklingen!

Här är en annan cool grej med teknik. När mina följare kör #enkeltattträna lite var som helst i världen 🙂 Någonstans i Spanien är detta. En tränare på Plankanutmaningen! Ser ju hur snyggt ut som helst! Tack för bilden Randi!

Här är dagens Plankanutmaning. Blev ett litet hopp mellan 26 och 30. 27, 28, 29 blev lite så där… Men idag är det bara att köra på!

En bra film till från #enkeltattträna idag. 🙂 Rörlighet för bäcken- och benmuskler. Ta fram en kudde att ha under knäna om du tycker att det är jobbigt att vara på knä.

Idag fick vi nya leveranser till gymmet! Tre nya löpband och en sittcykel! Kul! Alltid spännande när det händer saker.

Bra intervallpass med mina måndagskompisar, Peter och Ernst. Vi kör intervaller på Skierg, Trappmaskinen och repdraget. När intervallerna är klara räknar Ernst ut hur långt vi kom på varje minut…. Kan man räkna på något så ska man såklart göra det 🙂