Morgon vid sjön den här bemärkelsedagen 🙂 Men idag lyckades Ernst inte locka fram solen.

Vi är Glada även utan solen 🙂 Skön Walkstreak dag 34

70 dagar med nya knän 🙂 Det som stod överst på önskelistan av vad mina nya knän skulle kunna ge mig. Det var stabilitet! Och! Jag känner mig helt stabil! Känslan när jag kommer fram till en trappa och kan gå rakt upp och rakt ner. Ibland får jag ta lite i ledstången för balansen. Men knäna är stabila! För övrigt är det bara att ta det lugnt och fint framåt. Det som känns mest är om jag är för länge på benen. Max 2 km promenad och alltid med stavar, sen blir ledkapseln tjurig. Så Nöjd så här långt! 70 dagar 🙂

Dagens Plankanutmaning! Tre stycken en minuts planka med liten pausrörelse.

Dagens #enkeltattträna ger rörlighet för axlar och bröstrygg. Övningar i fyrfota, sidliggande och ryggliggande.

Efter en dag med 8 timmar patientarbete så avslutar Ernst och jag med konditionsträning. Skönt! Kul kväll i soffan med spännande handboll 🙂