Så tidig morgon att det fick bli pannlampa. Men Ernst jobbar på att få fram solen 🙂

Lite suddiga men helt klara ändå 🙂 Idag är det #Walkstreak dag 749!!!! 749 dagar har kompis Malin varit ute och trampat minst 1,6 km. Jag har fått göra en omstart efter operationen. Så för mig är det dag 29 idag. Härligt att vara igång med promenaderna! Malin och jag är aktiva i en app som heter RaceONE. https://www.raceone.com/sv-se Jag tycker det är kul med ”Lopp”.

Malin och jag drog igång en facebookgrupp för ett år sedan som heter #Walkstreak. Om du tycker det känns bra att bli peppad av andra och vill bli uthålligare i din träning. Titta in och se om det kanske är något som passar dig 🙂 https://www.facebook.com/groups/353097566150833

Efter en förmiddag med städning och renbäddning så är det dags för dagens träning med #enkeltattträna. Plankanutmaningen rullar vidare 🙂

Bergsklättrare, planka med bensträck och diagonala arm- och bensträck med möte under magen. Allt för att bli starkare i bålen.

Idag tar vi avsked av en vän som funnits i min närhet i nästa halva mitt liv. Vissa kommer in i yrkeslivet och blir sedan nära vänner. Att bli 89 år och nästan fylla en kyrka. Många fina berättelser om ett rikt liv. Ett fint avsked.

Vi avslutar dagen med en riktigt bra runda På Spåret 🙂