En helt vanlig måndag – Walkstreak 1,6 km med stavar. Ljuset börjar komma på morgonen. Härligt!

Helt vanlig måndag betyder Livesändning om Hälsa med Carina och Ronny. Idag pratar vi om träning 🙂 Kärt ämne! Det är alltid värt mödan att träna! Du hittar alla våra sändningar i Facebookgruppen Physiochraft. https://www.facebook.com/physiochraft/videos/8912504235434102

Två tjejer med nya knän. Stina och jag kämpar på med våra knän.

Måndagarna är ofta en bra träningsdag. Här är dagens Plankanutmaning.

Vandrande pinne och planka med tio knädutt. Tre varv eller fler om det känns bra. 🙂

Fler rutiner – Måndagsstyrka! Fast idag körde vi mycket kondition 🙂 Repdrag, Skierg och Trappmaskinen. 1 min + 1 min + 2 min + 1 min + 1 min + 2 min. Svettigt och flåsigt! Känns väldigt bra!

Lite nya rutiner också 🙂 Ernst får hjälpa mig med töjning av lårets framsida. Fantastiskt att kunna jobba med framsidan så här. Det har jag inte kunnat på flera år 🙂 Dag 61 med mina nya knän. Lycklig!