Jag tror att Cooper tänker så här – Varför ska det alltid vara en massa stök när grannarna ska vara med på mina rundor. När Husse och jag går så är det mycket enklare….. Men minsann så kom Solen fram lite senare på dagen.

Men Cooper! Grannarna tycker att det är kul när vi är ute Alla på promenad. Husse ville inte gå ut på den hala bryggan. Så då kom han inte med på bild 🙂 Malin Walkstreak nr 744 och Carina nr 24 på sin omstart.

#enkeltattträna påminner om möjligheten att göra träning varsomhelst 🙂 Dag 60 med mina nya knän och första gången jag kör uppresningarna så fokuserat. Det känns Bra!

Efter skidor på tv´n så drar vi ut på en cykeltur. Två lopp att köra i Race-ONE appen. 7 km och 20 minuter.

Vi svängde in på en okänd skogsväg….. Som tog slut som väg…. Vända??? Eller fortsätta 🙂 Det blev fortsätta och lite bära cykel i skogen. Men vi kom ut till sist där vi tänkt från början. Men nu vet vi att det är andra bommen vi ska cykla in vid 🙂

En Härlig dag och en bra helg 🙂 Skidor på TV och rolig cykling. Snödropparna jobbar sig uppåt 🙂 Å i morgon är det måndag 🙂 På måndagar kan man lyssna på mig och Ronny. Ja, du kan lyssna på oss när du vill 🙂 Men vi kör Live 8.30 på måndagar. https://www.facebook.com/physiochraft