Första ”vanliga” måndagen på 2023. Morgonpromenad med ett försök att locka fram solen 🙂 Vi lyckades inte riktigt…. Men en skön Walkstreak dag 18.

Idag på dag 54 med mina nya knän så går jag för första gången fotförbi uppför trappan på jobbet. Jag behöver inte hålla i ledstången. Jag tror inte att jag klarade av att gå fotförbi en enda gång under hela förra året. Det var mest armarna som tog mig uppför trappan innan. Så detta är Fantastiskt! Ett av mina stora mål. Att kunna gå vanligt i en trappa 🙂

En annan Fantastisk sak idag! Svett rinnande längs ryggen. Lycka! Ett Härligt intervallpass med Peter. Vi körde En och tvåminutare på Skierg, trappmaskin och repdraget.

Tummen upp och en klapp på axeln för ett väldigt bra pass 🙂

Dagens Plankanutmaning med #enkeltattträna

Plankanutmaning dag 9 med vandrande pinne, vanlig planka och sidoplanka.