Vi fortsätter vår träningsresa till Skidome med ett morgonpass innan frukost.

Jag hänger upp kryckorna och byter till skidor och stavar 🙂

Skidorna ligger och väntar och ett gäng som jag känner finns redan på plats.

Klockan är bara 07.50. Men goa Klassikervännen Fredrik har redan kört tre mil… 30 km här inne på Skidome! Respekt! Och respekt för Fredrik som har 33 Klassiker. Flest i Skåne! https://resultat.ensvenskklassiker.se/profile/812662

Grannarna åker på. Det går bra! Själv är jag jätte glad för mina 6 km idag och 8 km i går. Det fungerar bra med skidåkningen. Känns inte något i knäna. Men jag känner att de inte tycker om att belastas över tid. Det får ta sin tid 🙂 Jag är bara Lycklig!

Dagens Plankanutmaning. Vanlig 20 sekunders och en aktiv sidoplanka.

Du behöver inte leta upp snö för att göra dagens Plankanutmaning….. Bara att göra vara som helst 🙂

Många rörlighetsövningar som jag inte kan göra. Men det blir fler och fler som jag faktiskt kan göra!

Här bjuder #enkeltattträna på rörlighet för bröstryggen och insida lår.

Vi lämnar Göteborg och kör i ösregn hela vägen hem. Men det är nog ändå bättre med ösregn än snöstorm….

När vi kom hem så var det skidor på tv. Men efter att ha hängt i soffan i tre och en halv timme så fick vi dra ut på en runda! Vi kom ut mellan några regnskurar 🙂