En fin morgon!

Morgonpromenad med Solhälsning! Med facit så har det varit en del solglimtar idag 🙂

Efter ”walkstreak dag 637 blir det träning på bryggan. Jag har spelat in små träningsfilmer som jag kallar #enkeltattträna sedan den 1 september 2015. Just nu finns det 1979 olika filmer att välja på. De flesta är som dagens film runt 5 minuter med enkel men inte alltid lätt träning. Du hittar Youtubekanalen via hemsidan på höger sida om du skrollar ner lite. Eller går du in på Youtube och söker Physiochraft. Du kan även följa den här länken – https://www.youtube.com/channel/UC1Yu7UKde8k19xocrqWFjLQ

Dagens #enkeltattträna ger styrka och rörlighet för ryggen i fyrfota. Fungerar att göra på mjukt underlag, typ i sängen. 🙂

12.8 grader i Västersjön idag. Nu får man börja andas 🙂

Känslan! Känslan efter badet är Fantastisk! #manångraraldrigettbad !!!

Efter morgonen vid sjön cyklar jag mot Skälderviken.

I Skälderviken finns Salong Blondie och min frissa Kristina.

Förutom en Fantastisk frissa så är Kristina också en väldigt omtänksam person. Stort Tack för uppvaktningen av min födelsedag. Jag blev väldigt Glad och överraskad. 🙂 Så Kul att fylla år!