Hemma igen! Morgonpromenad dag 636. En lite höstig men skön morgon.

Idag tog jag modet till mig och gick på Body Balance. Vi har inte varit på länge för att jag är så instabil i knäna. Men det var ett riktigt bra program som jag gärna går på några fler gånger innan det blir dags för operation. Den högra fixade jag inte idag…..

All träning måste igång igen efter Lidingöloppspausen.

#Enkeltattträna – Bålstabilitet. Våga utmana dig själv!

Idag blev jag uppvaktad på jobbet. Både av de som finns i huset idag och förra ägaren. Väldigt roligt!

Presenter, fika och tal. Vad mer kan man önska sig!?! Det är Härligt att fylla år!

I kväll gav jag mig själv och Ernst en födelsedagspresent. Hockey med mat. Allt väldigt bra förutom resultatet…. Men syrran med familj i Malmö blev glada. Så det får vi väl bjuda på….