Idag tar vår semestervecka med mycket innehåll slut. Dags att rulla mot Ljungabolet igen. Men först en morgonpromenad längs Trosaån. Här är så fint!

Jag blev helt förälskad i den här Asken vid Åpromenaden. Otroligt Vacker! Här kan du läsa mer om Ask och vad folktron säjer om Yggdrasil. https://www.skogskunskap.se/skota-lovskog/om-lov/vara-lovtrad/ask-fraxinus-excelsior/

Det har varit paus i mina filmer – #enkeltattträna Men idag fick det bli tio armböj. Dags att sparka igång kroppen igen efter Lidingö och födelsedag……

Långhårig man….. Frissan rycker ut 🙂

Hem mot Skåne från Trosa. Finns väl kanske bara tråkiga E4an att köra…. Eller?? Det blev den här vägen söderut. Spännande!

Spännande väg, Utflyktsvägen 🙂 Vi passerade Nyköpingshus – Gästabudet har vi ju hört om – https://popularhistoria.se/sveriges-historia/kungar-drottningar/nykopings-gastabud Bruket i Nävekvarn som anlades 1623 för att bland annat producera kanoner. Bruket lades ner 2010. Vi körde på grusväg och asfalt. Väldigt olikt E4an.

Det finns ett vägval med färja över Bråviken. Det lät ju spännande. Hur spännande kan du se i filmer i kommentarerna….. Lite extra kul med skylten…. Du måste ta färjan för att komma till dasset 🙂

Det blåste så vattnet slog upp 🙂

Efter Norrköping så blev det E4an med matstopp i Linköping på Golfklubben. En gammal favorit som fortfarande höll måttet.

Ernst knoppade in efter lunchen och jag kunde filosofera fritt kring dagarna från 59 till 60. Jag har i flera år haft min plan väldigt tydlig. 1. 25 Tjejklassiker 2. Fylla 60 år och sedan operera knäna. Nu är jag där…. Väntar på operationstiden för att sedan utifrån utvecklingen lägga nya planer. Spännande!

I går på min födelsedag blev jag så Fantastiskt uppvaktad! Stort Tack till alla som hört av sig på olika sätt. Det känns överväldigande att så många har Gratulerat mig! I morgon ska jag försöka ta tag i vardagen igen och Heja på Rögle på kvällen!