Som alla andra dagar med någon typ av lopp på agendan så är det en lite seg frukost för Ernst. 🙂 Men han kommer igång och det går ändå ganska bra idag. Han har ju en tuff dag framför sig. 15 och 30 km på Lidingö! Heja Dig Ernst!

Dagens packning för löpning och VIP middag i kväll….

Samma kill i magen som vanligt när man kommer till startfältet… Å jag ska inte ens starta nu….

Heja Peter, Ernst och Lotta! Ha så kul på era 15 km!

Detta publicerade jag på facebook i går: -Jag har parkerat min cykel vid starten för #Lidingöloppet. Många motstridiga känslor i kroppen. Allt inom mig som bara vill komma till målet för ännu #Ensvenskklassiker Mot de känslorna som säjer att – Nej! Nu är din #artros för tuff. Ge Dig! Beslutet är så här – Jag kommer att starta och har accepterat att det kanske inte lyckas. Tufft! Men så är det. #Carinasartros

Goa Klassikerkompisar innan starten på 30 km. Kristina som har 28 Klassiker – Mitt mål idag! Fredrik som landar på 33 Klassiker vid målgång idag. Grymma är ni!

Jag trampar iväg. Jag har ju inte någon direkt vacker gångstil…. Men jag tar mig framåt och även om det gör ont varje steg så känns det inte som någon katastrof. Målet att komma till Måletkänslan är större än smärtan 🙂 Tack Patrik Ström för bilderna!

Strax innan milen kvar så kommer Ernst ikapp mig. Då har han först sprungit 15 km och sedan tillbaka till starten för att springa 30 km! Min Fantastiska man!

Jodå! Jag känner mig faktiskt ganska Grym 🙂

Ja! Det blev så här! Fast jag verkligen inte trodde på detta från början. Men pannbenet vann över artrosen! Klassiker nr 28! Magiskt! Tack till Lidingöloppet för bilden!

Söndag!

Lugn sovmorgon idag. Vi startar ute på Lidingö klockan 14.10. Så det blir lite återhämtning med spikmatta till benen och knäna och massor med muskelbank med massageapparaten. Behövs ju inte någon morgonpromenad idag….. Det blir full tillräckligt med 10 km på Rosabandetloppet 🙂

Nummerlapparna på och tröjor med rätt siffror. Nästan iallafall….. Det blir lite tankefel ändå under dagen. Men tröjorna är kul. Vi får otroligt mycket kommentarer och Kärlek i spåret när tröjorna är på.

Två klassikerkompisar hemifrån. Åse och Kenneth som jobbar på med Tjej – och Kortklassiker.

Jag saknade kören igår. Men idag fick vi pepp!

Högsta punkten för andra gången den här helgen för oss båda.

Mål! Vilken Underbar Målgång! Tjejklassiker nummer 25 och jag tror att jag är nummer fyra att komma dit! Ernst Kortklassiker nummer 3. Mottagna i målet av speaker Mårten! Alltid lika kul att prata med trevliga speakers!

Så Gott! En öl efter målgången! Tack Mariestad!

Detta är väl en bra sammanfattning av en Magisk helg!

Fem lopp och fyra nya Klassiker! Nu har Familjen Aberger Hammarstrand 105 Klassiker! Undrar om någon annan familj är i närheten 🙂