Men innan vi kom så här långt så hände det en massa kul saker idag.

Vi började dagen tillsammans med Kenneth vid Skogssjön. En pärla i Mjölby!

Det finns andra som också gillar de här bryggorna….. Inte så kul 🙁

Härligt bad! Som vi alltid säjer – Man ångrar aldrig ett bad!

Vi åker gärna till Mjölby! Goa vänner, Skogssjön OCH Mjölby Stadshotell!

Från Mjölby är det avfärd norrut.

Lunch i stora staden. En väldigt bra Grekisk restaurang nära vårt hotell Tapto vid Vallhallavägen. https://kouzina.se/

Ja! Då är det dags att tagga igång på riktigt. Ernst behöver logistikplanera lite mer än vad jag behöver i år. Han ska köra två lopp i morgon. Så då ska en cykel placeras vid målet så att han kan cykla tillbaka till starten efter första loppet…. Först 15 km med start kl 09.50 och sedan 30 km med start 13.30.

Gillar jag att stå på scen….. 🙂 Intervju av superspeakern Jessica Falkman. Imorgon ska hon skicka iväg massor med startgrupper som starter på Koltorp.

Kul med många möten när det var VIP och Veteranmingel.

Världens mesta Klassiker! Kristina med 28, Gudrun med 31, Carina med 27 och Lennart som är allra Mest! 45 Klassiker! Tänk dig att vara frisk till fyra lopp varje år i 45 år! Å inte vilka lopp som helst! Vasaloppet, Vättern Rundan, Vansbrosimningen och Lidingöloppet. Respekt!

Måste ju ha med Skånes värstingar också! Fredrik med 32 Klassiker, Carina 27 och Börje med 31. https://ensvenskklassiker.se/

Från Mingel till Invigning i Lidingö kyrka. Högtidstal av Micael Dahlén som är en spännande person. https://sv.wikipedia.org/wiki/Micael_Dahlen

På väg in till stan från Lidingö hamnade vi i värsta blåljuset. Alla bilar framför oss blev invinkade och vi fick köra vidare??? Spännande!

Skarpt läge i morgon! Ernst kör sitt dubbel race och jag startar på 30 km kl 12.30 och får se hur långt benen vill bära mig. Vi återkommer!