I går morse var det 4 grader, vindstilla och soluppgång. I dag är det 13 grader och fuktigt i luften. 8 mm har det kommit i natt. Men båda är ju lika Fantastiska! Idag njuter vi av #Walkstreak dag 620 🙂

Jag blev varm av promenaden så jag bestämde mig för att det fick bli ett bad. Ernst hängde på. 🙂

Underbart! – Ja men… – det säjer ni ju hela tiden kanske du tänker…. Jo så är det! Men om det är Underbart så är det! Helt enkelt Underbart! 16,2 grader i vattnet. Dags att börja andas lite djupare. 🙂

Idag har jag haft många akupunkturbehandlingar. Många med knäartros upplever smärtlindring av akupunktur.

Själv blir jag för min artros mest hjälpt med mycket träning. Idag får du i #enkeltattträna ett pass med gummiband. Det finns massor med olika gummiband. Hör av dig om du vill ha råd.

Träning för rumpan som du kan göra med eller utan gummiband. På mjukt eller hårt underlag. Bara du gör!

Ernst stannade hemma idag och fick bättre väder än förväntat. Så då åkte klyven ut.

Han bjöd in mig till en gissningstävling – Hur många vedkorgar kommer den här klumpen att ge? Vad tror Du??? Jag gissade fyra.

Nästan fyra 🙂

Mycket med veden nu…. Jag fick sällskap till lunchen av Anders som hjälpte oss med veden i helgen.

I kväll har jag lyssnat på två helt olika webinarier. Först 1,6 miljoners klubben som hade en författarträff med Anders de La Motte.

Välkommen till vår första deckarkväll! Möt tre av våra främsta deckarförfattare, Anders de La Motte, Katrine Engberg och Lina Bengtsdotter i ett samtal om inspiration och skrivande, om brott och skuld, men också om hur nära verkligheten deras historier och karaktärer egentligen är. Tisdag 13 september är det dags för 1,6 & 2,6 miljonerklubben första deckarkväll. Som vanligt möter du tre spännande och högaktuella författare som du får lära känna lite extra. Dessutom får du chans att köpa deras nya böcker till specialpris. Webbinariet leds av Anna Liljeberg och ordnas i samarbete med Bokförlaget Forum.
Jag gillar Webinarier! Så bra att kunna lyssna och titta var man vill. Precis som det är att jobba med Forever 🙂

Sen var det en affärpresentation med Forever. Skulle du vara nyfiken på en presentation? Skicka ett meddelande till mig så bjuder jag in dig till nästa tillfälle. 🙂 https://www.foreverliving.se/salj-produkter

https://physiochraft.myforever.se/store/products

Samtidigt jobbade jag lite på min föreläsning i morgon. En bra kväll!

Kvällen blev inte sämre nu 🙂 Ernst flamberar äpplen från trädgården 🙂