En Wowmorgon! Så vackert! #Walkstreak dag 619

Även om det inte varit supermåne nu så har jag känt av fullmånen den här gången. Pigga nätter…

Sol och Måne 🙂 Nästan samtidigt. Vackert!

Idag rullar XR9 mot Åstorp för service och byte av delar…. fråga inte mig vad 🙂

Dagens #enkeltattträna med styrka för bröstmuskler och gäddhäng.

Styrka! Välj gärna vikter som är tuffa och obekväma för dig. Har du inte tillgång till hantlar så fyll flaskor med sand eller vatten. Vill du träna något mer eller något annat? Klicka in på min Youtubekanal så hittar du nästan 2000 filmer att jobba med 🙂 https://www.youtube.com/channel/UC1Yu7UKde8k19xocrqWFjLQ

Grabbarna fick köra en del av träningen själva idag. Jag hängde med på benstyrkan men sen hade jag annat att göra…. Så de körde kondition och rörlighet själva. Bra jobbat!

Dagens storsäljare i shopen: https://physiochraft.se/wp-admin/post.php?post=49373&action=edit

För både insida och utsida

Den lilla tabletten med det stora innehållet ger dig flera viktiga vitaminer och mineraler, Aloe vera, lykopen, koenzym Q10 och vår egen frukt- och grönsaksmix. En multivitamin som verkligen gör skäl för namnet.

För vem?

Vi lever i en hektisk värld där det inte alltid är så lätt att få till en näringsmässigt perfekt kost. Forever Daily™ är ett kosttillskott som passar utmärkt för alla vuxna kvinnor och män som vill komplettera sin dagliga kost – och lite extra bra för aktiva och/eller stressade 25–50 åringar.

Viktiga vitaminer

Vitaminer är viktiga för att vi ska må bra. Varje vitamin har sina specifika egenskaper som gör dem nyttiga för olika delar av kroppen. Forever Daily™ innehåller 12 olika vitaminer, till exempel vitamin A som bland annat bidrar till att bibehålla normal synförmåga, normal hud och normala slemhinnor. Här finns också vitamin C som bidrar till att bibehålla normal funktion hos immunsystem och nervsystem och B-vitaminerna B6, B12 och Folsyra (Folat) som bland annat bidrar till normal psykologisk funktion, och pantotensyra som bidrar till normal mental prestationsförmåga. D-vitamin i sin tur bidrar tillexempel till att bibehålla normal benstomme, normal muskelfunktion och normala tänder.

Mäktiga mineraler

Vi behöver mineraler för att må bra. Visserligen i små mängder, men mineraler är livsnödvändiga eftersom vi inte själva kan tillverka dem. Bland mineralerna i Forever Daily™ finns bland annat zink som bidrar till att bibehålla normalt hår, normal hud och normala naglar och krom som bidrar till att bibehålla normala blodsockernivåer. Här finns också järn som bland annat bidrar till normal kognitiv funktion (hjärnans processer som handlar om tänkande, kunskap och information) och till normal syretransport i kroppen. 

Frukt och grönt – med mera

Forever Daily™ innehåller också vår egen frukt- och grönsaksblandning som ger dig en mix av 20 olika frukter, bär och grönsaker: äpple, betor, paprika, tomat, jordgubbar, tranbär, acerola, kål, spenat, lök, mangostan, açaí, björnbär, granatäpple, blåbär, broccoli, grönkål, morot, pumpa, druva. Lägg sedan till Aloe vera gel, lykopen och koenzym Q10 så förstår du vad vi menar med att Forever Daily™ är något alldeles extra. Visst är det rätt fantastiskt att en liten tablett kan ha ett så omfattande innehåll?