Walkstreak dag 605 Idag känns det som att hösten kom in över oss. En nordostanvind som gav funderingar om cykel eller inte till jobbet 🙂

Jodå! Jag bestämde mig för cykel till jobbet 🙂

Jodå! En riktigt bra cykling till jobbet. Det är en sån fantastiskt förmån att kunna cykla till jobbet utan att behöva cykla hem.

Idag spelar jag in en inspirationsfilm med Miniband. Du hittar den på Youtubekanalen Physiochraft. https://www.youtube.com/channel/UC1Yu7UKde8k19xocrqWFjLQ/videos

En film med styrka för baksidan av axel och överarm. Alltid #enkeltattträna med mig 🙂 Men kanske inte så lätt 🙂

Jobba gärna med en tyngre vikt än vad som är bekvämt. Du kan göra övningarna i stående och luta mot bord eller stol om du inte vill vara i fyrfota.

Förväntan!

I kväll har vi lyssnat på en spännande kille! En fantastisk möjlighet genom SISU Skåne. En föreläsning med Nils van der Poel. https://www.nilsvanderpoel.se/ Han började så här – Jag ska berätta en historia som ni redan vet slutet på…. Några av mina anteckningar: * Mål kräver mod. * Ha ett klart Varför! * Motivation / Disciplin