Idag tittade vi på Adventskalendern innan morgonpromenaden. Vi hade lite hopp om en ljusare dag där på morgonen. Men med facit nu på kvällen så vet vi att det blev en ganska fuktig dag. Walkstreak dag 363.

Ernst stannar hemma idag. Hej då!

Idag är det Juldagen….. Nej det ju inte…. Men både Ronny och jag saknar bra internet på måndag. Så vi spelar in måndagens Live med Carina och Ronny idag. Du kan som vanligt lyssna på oss via facebooksidan Physiochraft – https://www.facebook.com/physiochraft

Idag har vi finbesök på Physiochraft. Men Lilla My undrar var Ernst håller hus……

Men jag pussar gärna på dig också 🙂 Ernst får ha lite fler pussar nästa vecka. 🙂

Lika kul att fotografera även som Extramatte 🙂

Vad gör då extrahussen idag när han inte är på jobbet? 🙂 Jo, bla planterar han lite lökar. En lök som vi hoppas att Sorkarna ska tycka illa om.

Ernst rensar grönkål å ja säkert en massa annat 🙂 En ledig dag hemma är ju aldrig fel 🙂

Dagens Enkeltattträna –> Vi jobbar med tre övningar i tre omgångar med 27 sekunders jobb Bålstabilitet och styrka för skuldror plus rörlighet i rygg och axlar. Fyrfota och magliggande. Stora rörelser som engagerar många muskler. https://www.youtube.com/@carinahammarstrand/videos