För ett år sedan lämnade Ernst av mig klockan 07.00 på Aleris i Ängelholm. En dag som vi längtat efter båda två men av olika skäl. 🙂 Jag för att få bättre funktion i mina knän och Ernst för att få en gladare…. fru. Men jag vet att han där och då var ganska nervös för vad som skulle bli. Jag var mest nervös för att bli sövd…. Min första operation.

Snabbt och effektivt så bara sov jag 🙂

Första knät redo och jag bara sover….

Klockan är 10 och jag har fått två nya knän! Idag fyller de alltså ett år!

Metall i ovandelen och plast i underdelen och det fungerar Fantastiskt bra!

Ja, och idag den 16de november 2023. Hur har vi det då? Jo det snöar på morgonen!

Det snöar faktiskt ganska ordentligt! Men så klart inte något som blev kvar.

Så här tränar knäna på ett års dagen. 🙂 Gott å Blandat 💪💪💪 Uppresningar eller benböj. Huksittande rotation och Armböj. 25 sekunders intervaller i tre omgångar. Heja på!

Idag är det match! Rögle möter HV 71. En viktig match i bottenledet.

Inte någon match vi vill ha repris på….. Det blev två poäng till sist.