Vi har haft en hel del bittra och ledsna tankar. Men det för inte oss närmare vårt mål. Så vi jobbar på att välja tankar som gör att vi rör oss framåt. 🙂 Träning är en sak som gör att tankarna rör sig i rätt riktning.

Body Balance är ett Fantastiskt sätt att bryta dåliga tankemönster med träning.

Att spela in mina träningsfilmer med #enkeltattträna ger oerhört mycket positiv energi! Idag kom det ett mail från Youtube att det under oktober månad varit 11 798 visningsminuter på kanalen. Superkul! Och bra för positiv tankeverksamhet. Om du inte varit på min Yuotube kanal så hittar du den här –> https://www.youtube.com/@carinahammarstrand/videos

Idag har vi varit på ett väldigt bra möte på Linköpings kommun. Ängelholms kommun har en hel del att lära sig när det gäller att ge service till sina medborgare.

Ernst vill göra ett nostalgibesök 🙂 Stängt för att Ernst inte är där längre? 🙂

Träff inför panelsamtal i morgon på Hälsomässan – Allt för Hälsan på Älvsjömässan. Det ska bli spännande och kul! https://www.alltforhalsan.se/?sc_lang=sv-se

https://www.facebook.com/ensvenskklassiker Ta med din träningsglädje till höstens största hälsoevenemang! Kom och lyssna på vårt panelsamtal lördag 11/11 klockan 17.00 kring Tjejer och Motionslopp där vi bjudit in Afaf Radhison, Marija Aurell, Carina Hammarstrand och Karin S Lindelöf för att prata om deras upplevelser och tankar.

Ja…. jag måste ju berätta om Ernst´s vinst i går kväll…. Vi hade personalfest med Hotell Erikslund. Vi fick göra en kul aktivitet med https://aventi.se/ Å Ernst´s lag vann! Grattis från plats 3…..