Vi startar upp dagens aktiviteter på Lidingö med att Ernst ska upp till starten för 15 km. Jag följer med till starten på cykel. Det blir inget 15 km för mig i år. Men förhoppningen är att jag ska vara tillräckligt tränad för en trippel nästa år….

Ernst och Peter är redo för 15 km.

Minsann! En solhälsning ger resultat. Vädret blev väldigt bra idag 🙂

Sista kollen av skorna å sen drar Ernst iväg på banan och jag cyklar tillbaka till bilen för att förbereda mig för 30 km…..

Många bekanta i starten på 30 km. Här har vi Skånes mesta Klassiker på samma bild 🙂 Fredrik Guldstrand i grå tröja har flest, 34 stycken, Börje i orange tröja har 32 Klassiker och jag har efter dagens målgång 29!

På den här bilden har vi ett Härligt Klassikergäng som alla har fler än 20 Klassiker. Grymma vänner!

Snart kommer min absoluta Favoritspeaker @Jessica Falkman att skicka iväg oss.

Tack Jessica för trevlig intervju i går!

Idag har jag haft lite olika sällskap längs banan. Här med startnummer 1253 – Kristina Schultz som blev klar med Klassiker nummer 29 på Vätternrundan. Jag och Karl-Göran med startnummer 1204 blir klara med vår 29a idag.

Min farthållare under många kilometer. Veteran Peeter Vöigemast som gjort 43 stycken 30 km Lidingölopp!!

Dagens Bästa hejarklack! Gudrun och Janne! Här har vi de tre mesta Klassikerdammerna – Gudrun 30 Klassiker och Kristina och jag på 29.

En grym dag med Fantastiskt väder!

Tårna och naglarna var sura och alla mjukdelar i benen hade synpunkter. Men jag tuggade upp för Abborbacken!

Ernst trampade förbi mig vid fyra kilometer kvar.

Ja! Så här har jag verkligen känt mig idag!

Stora Glädjetårar i målgången 🙂 Tack kroppen å Tack Ernst för att vi gör detta tillsammans!

Då hoppas vi att vi fyller på med två medaljer till i morgon 🙂