Underbar frukost på Mjölby Stadshotell.

Plötsligt dyker Klassikervännen Fredrik Gullstrand upp. Vi träffas här i Mjölby då och då. Det har aldrig varit planerat, men inte så konstigt. Vi har Mjölby Stadshotell som gemensam favorit! Den här gången kommer Fredrik med tåg. När vi träffats här i anslutning till Vättern rundan så kommer han på cykel…. Från Malmö! Fredrik fortsätter med tåg mot Stockholm och Lidingö. Vi har lite annat planerat innan vi fortsätter till Lidingö.

Ett stopp med Balansering 🙂

Passa på att träna balans lite när som helst och hur som helst. 😃 #enkeltattträna

Bra runda till Återvinningen. 🙂 Nu fortsätter vi norrut 🙂

Stockholm och Hotell Tapto först och sedan vidare ut till Lidingö. https://www.strawberry.se/hotell/sverige/stockholm/clarion-collection-hotel-tapto/?utm_campaign=gmb-listing&utm_medium=organic&utm_source=google

Hämta ut nummerlappar. Smidigt med tekniken.

Två lopp för mig och tre för Ernst. Inte för att jag tror att vi syns…. men om du är nyfiken så klicka på länken eller leta upp TV4 play

https://www.lidingoloppet.se/sv/Site/tcs-lidingoloppshelgen/live/live-tv/ Här kan du följa, eller återuppleva, 2023 års löparfest på Lidingö genom att se sändningarna från TCS Lidingöloppshelgen 22–24 september. Sändningen från 3-milsloppet 23 september kl. 12.00–14.45 visas på TV4 Sportkanalen och TV4 Play, och finns därför inte tillgänglig här. Den sändningen är gratis.

Som vanligt lite VIP / Veteranarrangemang med intervjuer. Bästa Speakern, Jessica Falkman, som nu även är Sportchef på IFK Lidingö sköter mikrofonen.

Lite snack ……

Hur många Klassiker vi har?? Ja, det står på ryggen…..

Gott och kul snack! Nu kör vi!

Om du inte är anmäld i år…. så kanske du vill hänga på nästa år när det är 60 års jubileum!

Ernst och Lennart Johansson- Lennart som är den som gjort flest Klassiker! 45 år har han kämpat på med Klassikern! Tänk att ha varit frisk och klarat av En Svensk Klassiker i 45 år! Om vi kommer i mål i morgon så har jag 29 Klassiker och Ernst 18. 🙂

Invigning av årets Lidingölopp i kyrkan. Högtidstal av Generalsekreteraren i Sveriges Olympiska kommitté Åsa Edlund Jönsson. Ett Härligt tal om jämställdhet inom idrotten.

I morgon, lördag startar Ernst kl 09.50 på 15 km. Jag startar kl 12.30 på 30 km och Ernst startar kl 13.30 på 30 km.

Heja Oss!