Vilken morgon!

Det gäller att stanna upp och andas 🙂

Walkstreak dag 265

Jag och mina underbara nya knän har tagit ett nytt kliv idag 🙂

Den här backen ser inte så mycket ut på bild….. Men den är ganska dryg upp från Rönneå till Höja. För några år sedan, typ fem så cyklade jag på en ganska tung växel upp för backen. Sedan har jag då i flera år fått köra på lägre växlar. Tills idag! Idag var jag bara en växel ifrån att vara tillbaka! Tjoho!

Lycka och svettiga ögonbryn på toppen av backen!

När jag tränar kondition så använder jag mig ofta av RaceONE-appen och kör lopp. Idag blev det först ett lopp på 30 minuter, sedan ett på fem km och två på två km. Det ger lite extra krydda till träningen. https://www.raceone.com/sv-se

Idag cyklade jag i en gammal jacka från förra seklet…. typ -90 tal 🙂 Tanken när jag grävde fram jackan var att det skulle vara sista resan för den. Den är typ sju….nummer för stor och dragkedjan är kapput Men när jag cyklade så tänkte jag att trycket på ryggen är ju ganska fint…. Så det får kanske ändå bli någon form av återbruk. Vi får se vad jag och min händige man kan hitta på. 🙂

På tal om den händige mannen…. När jag cyklade kom det upp en bild i huvudet där Ernst hade kört soppatorsk…. När jag tittade på telefonen hade han skickat den här bilden. Jag är den i familjen som hellre tankar ofta…. Men Ernst kan gärna vänta. Men det blev iallafall inte soppatorsk.

🚴‍♀️ Lite skön rörlighet efter min cykeltur till jobbet. En-minutare med fokus på ben och bäcken. Häng med efter förmåga. 🫶

Septemberutmaningen för ben, skuldror och mage. Vi tränar med trasa. Benstyrka i stående med utfall åt sidan och bakåt. Bålstabilitet/ mage i fyrfota med trasan. Lägg något under knäna om det är tjurigt.