Fantastisk morgon! Walkstreak dag 256

Vackert!

Skön rörlighet för rygg och ben. Vi står på alla fyra och ligger på rygg/sidan. Lägg något under knäna om det är tjurigt. Gör det som känns okej. Men våga låta det strama. Många av oss är lite eller mycket… oelastiska 😃

Man ångrar aldrig ett bad! Speciellt inte en sån här morgon 🙂 Efter badet så fortsätter måndagen som vanligt – Live med Carina och Ronny. Idag pratar vi om Kopplingarna mellan Musklerna och Hjärnan. Viktiga signaler som påverkar mycket!

https://www.facebook.com/physiochraft/videos/123148554211372

Vi hämtar ett paket från Forever på COOP. Vi konstaterar att vi har en guldgruva hemma…..

Det här skåpet ska förflyttas till min systerson. Men moster har ett problem…. När skåpet flyttades från föräldrahemmet så la jag nycklarna till skåpet på något väldigt bra ställe. 15 månader senare…. Har en mycket svag aning….. Hittar alltså inte.

Idag fick vi tipset att kolla hos Låssmeden i stan. Vi fick låna en knipa med nycklar…..

När vi kom till jobbet kändes det som att någon hånade mig…. Tretton bilar!! Här i detta läget hoppas jag fortfarande väldigt mycket på knipan från Låssmeden.

I går var det sex månader till den 3 mars. Dagen för det hundrade Vasaloppet. Den dagen som jag tänker att jag ska köra mitt två hundrade lopp! Idag var det dags för uppstart på konditionsträningen i gymmet. Svettigt och Härligt!

Innan vi åker hem med nyckelknippan så är det Body Balance.

Hur gick det….??? Nästan…. En nyckel fungerade i låset men…. den gick inte att vrida runt. Men det känns ändå som att vi är lite närmre än att leta efter mitt ”braa” ställe där jag lagt nycklarna…. Så vi jobbar vidare. Har du något tips – Så hör gärna av dig 🙂