Vi lämnar sjöarna hemma och drar norrut.

Malin ska åka med en bit på vägen. Det mesta av packning i bilen ska åka lite, lite längre och sedan fortsätter Ernst och jag till den ort och landskapet som vi ibland kallar en del av vårt hem. Räknar man nätter som vi bor i Dalarna så blir det ganska många varje år 🙂

När vi passerar Vansbro ligger Västerdalälven lugnt och stilla på ytan. Men det rör sig mycket i alla vattendrag. Inget bad idag 🙂

På plats! Fast vi ska inte använda Vallaboden den här gången. Men anledningen till vårt besök i Mora har Vasaloppsankytning. Det är dags för Veteranting med Vasaloppet.

Dagens Walkstreak går vi i Mora Parken där allt det här med promenerandet började. 1 jan 2021 började Malin och jag vår Walkstreak från den här stugan. Malin har inte behövt göra någon omstart. Så hon är på dag 972 0ch jag är på 252 efter min omstart med nya knän.

De två sista åren har Malin och Calle haft husvagn istället för stuga. Här bakom mig är ”deras” plats. Det blir svårt att ställa upp vagnen om några veckor. Det är galet mycket vatten överallt.

Ernst har varit i farten igen……

Men inte så många som bor just nu…. https://firstcamp.se/campingtips/glamping

Tyngdöverföring och balans. Benböj och enbenståhävningar Sista dagen med Augustiutmaningen.

Sista delen i #augustiutmaningen Rörlighet och styrka för ryggen i fyrfota och magliggande.

Under september, udda dagar kommer det träning för armar, ben och mage. Jämna dagar blir det allt möjligt 💪💪💪 Häng på!