Två filmer #enkeltattträna innan frukost.

Program fyra omgång fem i Augustiutmaningen Vi jobbar med styrka och rörlighet för ryggen

Augustiutmaningen och det tuffaste passet för mig. 💪💪💪 Bålstabilitet med bergsklättrare, armböj och planka

Frukost på Mjölby Stadshotell. Gott!

Artikel i Svenskan idag till frukost – Mina ett, två och tre 🙂 1. Jag gillar att – Cykla i skogen 2. Min kropp -Behöver mer styrka och rörlighet 3. Jag vill äta bättre!

Förra veckan hade vi fullständigt teknikhaveri på Livesändningen. Jag hördes inte! Idag hade vi tvärtomhaveri… Jag hade eko…. Ronny brukar säja att vi borde jobba med Mac-dator istället…. Undrar om han menar en sådan här….. Här är iallafall länken till dagens Live. Vi pratar om att räkna steg eller att öka på den fysiska aktiviteten generellt över dagen. Att höja pulsen och andningen flera korta pass över dagen och att belasta musklerna mer och oftare. 🙂

https://www.facebook.com/physiochraft/videos/318574627360721

Lunch med Arne som ska hänga med Ernst i eftermiddag när jag är på möte.

Möte med styrelsen i Vätternrundans Veteranklubb.

Samling hos Vätternrundans Vd Oskar Sundblad. https://vatternrundan.se/sv/

Ja…. Det ser ju inte ut som att Ernst och Arne har haft det så dåligt….

Idag är det ett skåp som lämnar mellanlagret för att åka söderut. 🙂 Tack Arne för all hjälp idag!

Apropå Vättern 🙂 Vackert!

Snart hemma igen 🙂