Dagens promenadplan är att gå i Sya. När vi kommer dit så träffar vi en av klubbens fantastiska eldsjälar. Östen är en fantastisk ”gubbe” som kan allt. Sya är en Skidklubb som lägger egna skidspår och sprutar snö när kylan finns. Östen är en av de som klurat ihop mycket av tekniken på slingorna. Han har dessutom varit med på många av våra skidresor och är Vasaloppsveteran av rang! 46 år i Vasaloppsspåret!

Ett av målen med promenad i Sya är att besöka vår backe. Ja! Den här backen är döpt efter oss 🙂

Här i backen förlovade vi oss 2007-01-07. Så då var namnet på backen givet. 🙂

När vi hade trampat runt på vår runda så ville Östen ha hjälp 🙂 Å Ernst blev glad! En födelsedagspresent en dag för tidigt. Att få ratta en maskin! Vilken present! 🙂

Jag passade på att köra dagens film – #enkeltattträna på trädäcket i Sya. Augustiutmaningen film 1 omgång 2 med Bålstabilitet.

Bålstabilitet program 1 för andra gången i Augustiutmaningen. Men du kör när, var och hur du vill 😃 Idag var jag trött i kroppen….. Men det är bara att kämpa på! Bergsklättrare, armböj och planka. 💪💪💪

Ernst fyller år i morgon – läs 6 augusti. Här är han på väg till sin födelsedagspresent utan att veta om det 🙂

Jag vet att det bästa han kan få i present är en träff med familjen Aberger. Jag lyckades få alla utom två till Mjölby Stadshotell utan att Ernst har vetat någonting! Grattis Älskling!