Jag fick gå dagens Walkstreak själv. Ernst drog iväg tidig morgon på sitt sista uppdrag för tennisen för i år. Den här backen skulle jag fotograferat i går när jag och Calle trampade upp och ner…. Jag tog bara backen en gång idag 🙂

Efter promenaden blir det #enkeltattträna på bryggan. Vi jobbar med rörlighet och styrka för ryggen. Fyrfota och magliggande.

Man ångrar aldrig ett bad! Underbar start på morgonen, en ny dag och en ny vecka 🙂 – Walkstreak, enkeltattträna och ett bad!

Å precis när jag är färdig så började det att regna 🙂

Måndag = Carina och Ronny snackar Live 🙂 Dagens program handlar om vikten av sociala kontakter. https://www.facebook.com/physiochraft/videos/826302022224920

På plats på Physiochraft. Håller utskick. Undrar om han kommer idag…..

Jodå en litet snabbt möte blev det för My och Ernst. Men då var jag inte där med kameran. Men Ernst tyckte att det var viktigt med en bilbild…..

Idag packar tennisen i Båstad ihop sig för i år. Tack och hej! Välkommen tillbaka nästa år!

Idag kör vi söderut i Skåne. Böljande fält upp och ner.

Vi närmar oss målet!

På en av holmarna i Häckebergasjön ligger slottet Häckeberga från 1800-talet.

Vi checkar in för att fira!

En liten promenad och kollerunda i Slottsparken.

Skål och Välkomna!

Nu ska vi fira 15 år! Ann-Sofie och Classe har 15-årig bröllopsdag idag! Kristallbröllop! Ernst och jag firar 15 år 0808 🙂 Men är det bröllopsfest så är det Kinakläder på! Ernst har kavaj från vår skräddare, slips och slipsnål från Kina och jag har klänning och sjal från vår skräddare i Beijing.

Grattis på 15-års dagen!