Morgonsträck och Walkstreak. Vårt bästa tips för en bra start på dagen 🙂

Dagens #enkeltattträna – Benstyrka med en trasa 🙂

Stående benstyrka med en trasa. En trasa och ett golv som fungerar tillsammans 😀 Fokus på stabilt stå knä Inte bråttom och använd gärna balansstöd.

Dagens träning i gymmet – 1000 meter roddmaskin, styrka för benen, två minutare – repet, trappmaskin, skierg och repet. Avslutar i gymmet med 10 minuter sittcykel på belastning 17 av 40. Supernöjd med min träning och hur kroppen svarar just nu! 🙂

Hela träningspasset avslutas med att Ernst hjälper mig med töjning av lårets framsida. Det Ernst visar är avståndet mellan hälen och rumpan när han töjer mig. Höger respektive vänster ben. Höger är väldigt nära mitt mål. 🙂 Jag återkommer med bild / film på hur töjningen går till.

Min favorit just nu. Det är superskönt med en liten Flowpresspaus efter lunchen 🙂