Walkstreaksgänget är samlat. Vi kollar in Vanån och Västerdalälven inför dagens simningar. Måste ju även kolla så att Tallen står kvar 🙂 Tallen som vi rundar när vi svänger av från Vanån in i Västerdalälven.

Idag är det flera simningar på G.

På oss tre är det nio simmarpåsar.

Men så fick vi sällskap av tre goa Klassikerkompisar. Då kom vi upp i 16 simningar på oss sex! Det är ganska kaxigt! De flest gör bara en simning. Vi gör några fler 🙂

Första simningen är Halvsimmet – 1500 meter. Vi laddar 🙂

Efter Halvsimmet har vi bråttom till nästa start – Kortsimmet. Starten har egentligen varit…. Men vi har en deal eftersom vi kör Trippelklassiker. Så vi tar hjälp av bästa vännerna Malin och Calle för att komma snabbt från målet till starten igen. Stort Tack!

I mål efter Kortsimmet. Första gången vi har simmat och kommit i mål samtidigt. Inget stress efter målgången så det blev till och med foto 🙂

Mat! Uppladdning inför dagens sista lopp – Tjejsimmet.

Innan vi laddar för Tjejsimmet ska jag hämta ut ett mycket speciellt diplom i Klassikermontern.

Mitt sjuttonde Halvklassikerdiplom!

Varning! Här kommer mycket Beröm av mig själv! Just idag har jag varit frisk i 17 år. Jag har gjort 17 stycken Halvklassiker. Ingen annan i hela universum har gjort 17 Halvklassiker. Eller En Svensk Klassiker Halva….

När den startade på Lidingö för 17 år sedan så var jag med och så klart ganska många fler. Men jag är den enda som fortsatt att köra! Den som jagar mig är Ernst…. Han blir klar med nr 17 på Lidingö.

Så fantastiskt nöjd och stolt! Till saken hör dessutom att jag även kört Tjejklassikern och ”stora” Klassikern parallellt. Så i Sjutton!! 17 år har jag kört Trippelklassiker varje år.

För mig är Klassikern en Fantastisk Folkhälsorörelse.

För mig ger Klassikern Glädje och Energi!

Så några fler Klassiker ska det nog kunna bli. 🙂

Bästa Malin och jag väntar på starten på Tjejsimmet. Supertaggade 🙂

Jodå! Det ska bli jättekul!

Vi simmade ihop!

Alla Nöjda och Glada efter en Härlig dag i Vansbro! Tack till alla supportrar!