Den 1 januari 2021 hängde Malin med mig på en utmaning som hon inte förstod vart den skulle leda. Jag hade inspirerats av kompis Lotta som körde Runnstreak. I min tanke var att en streak var ett sätt för mig att komma ut och gå. Mina gamla knän tyckte ju verkligen inte om att gå… Så en liten tävling kunde kanske motivera mig. Jag fick bryta min Walkstreak på dag 683. Dagen innan jag fick mina nya knän. Malin har varit uthållig och fortsatt. Idag går hon sin Walkstreak dag 900. 900 dagar med minst 1,6 km promenad. Grymt bra jobbat!

I morgon trampar vi på igen 🙂 Malin på 901 och jag på 181 på min omstart 🙂 https://www.raceone.com/sv-se Uthållighet!

En annan sak som jag varit uthållig med är mina Youtubefilmer – #enkeltattträna. Jag började med en plankanutmaning 1 september 2015. Sedan dess har det blivit 2191 korta träningsfilmer på min kanal. https://www.youtube.com/@carinahammarstrand/videos

Dagens filmRumplyft och sit-ups med eller utan gummiband. I sängen eller på golvet Bara vi gör!

En annan sak som vi är uthålliga med är våra bad. Gärna ofta och hela året runt. 🙂

Dagens Lycka! En liten bajskorv 🙂 Jag har undrat över Igelkottarna under hela våren. Idag lämnade en ett spår!