Idag ser jag ju lite lätt galen ut…. och det är väl vad en del tänker om oss som har walkstreak som en morgonrutin. Idag går jag min dag 179 och Malin sin dag 899! En väldigt bra Morgonrutin om du frågar mig 🙂

Nästa morgonrutin för Team ErnstoCarina är #enkeltattträna

Bergsklättrare, planka och magliggande diagonala arm och ben över ryggen Bra träning som ger styrka och rörlighet för mittimitten.

Fler Goa Morgonrutiner! Sommarbad med simtur. 🙂

En morgonrutin på måndagarna 🙂 Live med Carina och Ronny Idag är ämnet Uthållighet. https://www.facebook.com/physiochraft/videos/1003923037459759

Nej…. det här lilla trollet har vi inte någon morgonrutin med 🙂 Men Ernst har väldigt roligt när hon kommer 🙂

Rutiner är bra! De här grabbarna träffar vi ofta på Body Balancepassen.

Dagens pass Body Balance var nästan lite magiskt för mig, 🙂 Jag känner att styrkan och rörligheten i mina nya knän har tagit ett nytt kliv framåt under cykelveckan. Det är helt Fantastiskt! Rutiner! Att både Älska och tycka illa om! Men många rutiner gör skillnad!