Den här fredagen börjar som de flesta dagar när vi är hemma på morgonen. Ernst jobbar med sin Solhälsning och vi går vår morgonpromenad. Ruggigt kall vind från öster så det blev inte något bad efter vår Walkstreak dag 134.

Efter promenaden liknar den här dagen inte alls våra vanliga dagar. Jag ska först köra söderut och sedan österut. Ernst ska köra norrut.

Mitt första stopp idag är hos tandläkaren. En stenputsning som jag längtat efter. När man opererat in proteser i leder så ska man vänta med tandläkarbesök. Jag har längtat! https://helsingborgtandlakarna.se/

Från topp till tå. Men ännu ett besök som har med knäna att göra…. Jag behöver nu förnya min skogarderob och fixa nya inlägg som passar mitt nya mer raka… gångmönster bättre. Så idag hämtar jag ut nya inlägg och köper några nya skor. https://www.fotsko.se/

Jag trampar iväg direkt i mina nya skor med nya inlägg 🙂

Från Helsingborg tvärs över Skåne till Bromölla och träff med Ödlorna.

Ernst drog till Östergötland med motorsågen 🙂 Bästa Arne möter upp. Så jag känner mig trygg 🙂

Bra jobbat Killar!

Pappa i sin favoritstol med en dotter framför sig och en i telefonen. Ett bra trepartssamtal. 🙂

Dagens #enkeltattträna Ett gott pass för magen som du kan göra på hårt eller mjukt underlag 🙂

Trevlig helg helt enkelt! 🙂 #enkeltattträna